Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

- De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
- De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
- Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
- Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Privacy

Wij vinden privacy net zo belangrijk als uw en hebben daarom onze website voorzien van een veilige SSL-verbinding. Met deze veilige verbinding worden alle gegevens tussen uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met onze server versleuteld. Wij raden u aan altijd uw persoonlijke wachtwoord voor u zelf te houden. Zodat niemand toegang kan krijgen tot uw persoonlijke account op de website.

Kom met ons in contact!

Bekijk onze contactgegegens

Wij bellen jou!

Bel mij terug

Koninklijk Nederlands Vervoer