Dagje strand

Dagje strand
Bestemming
Strand Callantsoog

Ticketprijs: Exclusief eten en drinken e.d. 

Afsluitdijk

We zullen de heenweg een uitgebreide stop gaan maken bij het monument op de afsluitdijk. Het Monument is een uitkijktoren waar je kunt genieten van het uitzicht over de dijk, het IJsselmeer en UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Het Monument staat op de  plaats waar de Afsluitdijk is dichtgemaakt. Naast de grote uitkijktoren is er een lange brug voor voetgangers zodat u over de autosnelweg heen kunt lopen en aan beide kanten van de dijk kunt komen.

Strand Callantsoog

Callantsoog is een prachtige badplaats gelegen in de kop van Noord-Holland aan de Noordzee. Callantsoog heeft misschien wel het mooiste strand van Nederland. Het gezellige centrum ligt direct achter de duinen. In het centrum is altijd wel wat leuks te beleven. De Albert Heijn is dichtbij het strandopgang. Callantsoog is de perfecte locatie voor een dagje strand.

Avond eten

Op de terugweg zullen we een stop gaan maken bij een Mc-Donalds

 

NOTE: Op het strand zal middels een onlinebus-parasol een plek gemarkeerd worden. Hier is een EHBO-trommel en een permanente toezicht op de daar neergelegde kleding en tassen. Om 16:30 uur verlaten wij het strand. Uiterlijk 17:15 uur vertrekt de busZelf voor eten en drinken zorgen of bekijk de consumptielijst.

Kom met ons in contact!

Bekijk onze contactgegegens

Wij bellen jou!

Bel mij terug

Koninklijk Nederlands Vervoer