Dropping

Dropping
Bestemming
Geheim

Ticketprijs: Exclusief consumpties

 

De Dropping

We rijden naar een onbekend terrein. De deelnemers worden in groepen verdeeld. De bus vertrekt leeg weer naar een voor iedereen onbekende eindbestemming. Elke groep krijgt aanwijzigingen -middels een kaart en of een kompas- hoe deze eindebstemming te bereiken. Iedereen mag tegelijk vertrekken. de eerste aanwijzing zal namelijk zoiezo een puzzel zijn waardoor niet iedereen tegelijk zal vertrekken. 

Mocht je als groep verdwaald raken dan kun je altijd appen of bellen naar 06-20865259. Vanzelfsprekend maak je dan geen kans meer op 1 van de prijzen.

Prijswinnaars 

De groep die in zijn totaal als eerste de Bus weet te vinden wint een leuke prijs. Wat de prijs is wordt tijdens de rit bekend gemaakt. Afhankelijk van het aantal groepen zal er ook een 2e en 3e prijs uitgereikt gaan worden. 

 

NOTE: Het terrein kan bosachtig zijn. Goede schoeisel, en niet je beste kleding aandoen, kan handig zijn. Het tijdstip van terugkomst in Genemuiden is een indicatie ivm eventuele vertraging door verdwalen. Als je een mobiel meeneemt, zorg dan dat de accu goed vol is. Zelf voor eten en drinken zorgen of bekijk de consumptielijst.

Kom met ons in contact!

Bekijk onze contactgegegens

Wij bellen jou!

Bel mij terug

Koninklijk Nederlands Vervoer